• Novo
UJIKHSD Pametan Ronjenje Mašina Fotografije HD 4K Kameru pod Vodom Mašina Ronilačkom Opremom Jedan Ključ Dubinu Postavljanje Vrhunac Napuniti Svetla se spuštaju 100 Metara

UJIKHSD Pametan Ronjenje Mašina Fotografije HD 4K Kameru pod Vodom Mašina Ronilačkom Opremom Jedan Ključ Dubinu

Stupnjevi:
KM 52.80

Iznos
Tova je dostupna

▲ Jedan ključ dubinu podešavanje : Inteligentan kontrolu algoritam i jedan ključ dubinu postavljanje način mogu da shvatim besplatno navigacija, kako lebdi u određenom dubinu, pomaže ti da se precizno naći i hvatanje sliku želiš. ▲ Podvodna trut tačno plutaju, skok, lebdi, nagib i rotiraj.Dva vertikalno potisnike u kombinaciji sa inteligentnim kontrolu algoritama osigurati stabilan operacija drona u svim pravcima.Dva horizontalno potisnike izlaz 2 m/s.Moć i otpor da teku. ▲ Pun stav prema pokret je slobodna kao riba, i to podržava potpuno otvorena kontrolu mod, koji mogu obaviti raznih složenih stavove, kao što su veliki uglova gore i dolje, maksimalna igru ugao mozda, hvaia! javit 45°. ▲ Podvodna trut skok do dubine od 100 metara i osigurati svoje waterproofness upozna većina prijavu zahtjeva za ronjenje, lov na ribu, hidraulika, i monitoring scenarija. ▲ Najduži baterije je 3 sata.To može biti optužen jednom za cijeli dan.Tu je i inteligentan baterija sistema upravljanja to stalno prati baterija sigurnost da vas otpratim.Pod vodom photography Want da istraži i rekord neverovatne stvari pod vodom?Pod vodom trutovi se mogu pružiti realnom vremenu ultra visoke definiciji slike na telefonu ili tableta.Samo uživaj tako divan film pod vodom na obali bez da ti noge mokre!Pronalaženje riba je lakše nego ever Different od tradicionalnih ribu nalazaču sa prijenosnik, drona pruža kristalno jasan 4 K UHD 30fps rezoluciju pravi put pod vodom slike iz plitki da duboko meta razdvajanje i bolje rješenje.To može da putuje pod vodom brzinom od 6.6 m/s [2 m/s i mogu da vodim stalno za 3 sata.Za bolje pecanja, to je opremljen 328-povuci nogu, tako da možeš ici dublje i jasno vidjeti što je ispod.To čini tvoju pecanje lakše.Okean exploration There su hiljade nepoznati pod vodom bića pod duboko more.Pod vodom radilice pomoći otkriti pod vodom misteriozna čuda i pružamo pomorski biolozi sa više kataloge za nove vrste.Brod inspection Commercial ribarski brodovi ili privatno jahte su uvijek muče kompleks morskoj vodi erozije.Pod vodom radilice su odlično sredstvo za provjeriti je stvarno stanje na dnu broda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.