• Novo
Dnevni Planer 2021 Džepu Planer/Kalendaru,10.4×7.7,365 dana dnevni red Planer i Raspored Organizator, posebno sa Olovkom Nosioca i da Elastična Zatvaranje Osobni Dnevnik Organizator (Boja : Crveno, Veličine : B5)

Dnevni Planer 2021 Džepu Planer/Kalendaru,10.4×7.7,365 dana dnevni red Planer i Raspored Organizator, posebno sa

Stupnjevi:
KM 42.95

Iznos
Tova je dostupna

Savršen put do uspeha to stvarno ti pregledaj : to mogu da ti pomognem da izgradim život viziju, definiše i slomiti kratkoročne i dugoročne ciljeve u razlicitim oblastima života, i ugraditi ove ciljeva u tvoja mesečno, tjedni i dnevni program.Da ti pomognem napraviti najuspješnijih i produktivno godine do danas. ●Aktivni planiranje organizacija : planiranje sekretaricu da bi ti prioriteti, jasno vidljiv, i sekretaricu dizajnirana za važno dostignuca svaki dan da se postigne namjerno i ispunjava stil života. ●Poboljšati kvalitetu života : Odvoji najveća prednost aktivnosti iz rutinski poslovi.To omogućava da budeš uspješan svaki dan, tako da ove godine može biti najbolji i najplodnijih godine. ● 2021 akademske planer : 365 dana, samo-pun plan raspored organizator, iznio jednom nedeljno, ovo je akademska planer je idealan izbor za nastavnika, studenti, poslovni ljudi i žena na plan njihovu školu i vrijeme. ●Produktivnost donosi sreću : Šta ako koristi taj cilj planer mogu da ti pomognem fokus i značajno poboljšati vaš rad efikasnosti na ključna mjesta bez osjećaš umorno i preplavljen?.Činjenice su dokazali : Prijatelji koji pažljivo plan svoje vrijeme imati poboljšane svoj posao efikasnost, posao sreću, i život sreću.Posebno za prijatelje sa odlaganje, treba naš proizvod da ti pomognem lice novu godinu posao i život više samouvjereno i calmly Product description Name : 365 naočit raspored book Cover materijal : pu Inner jezgro papir kvalitet : 80g rice bijele Daolin paper Number posteljina : 200/400 pages Weight : 538 G /899 GSize : A5 : za 14,8*21.2 CM/B5 : 18*25.8 CMColor : Crno Plavi, Brown, Zeleno, Red PS : proizvod možda jadni boje zbog prikaza problema.Veličina parametre su ručno mjere, i tamo je mala greška.Molim te da se odnose na stvarnog proizvod.Ako imate komentare ili jednostavno komentara na naše proizvode, molim te e-mail da nas kontaktira, da ćemo odgovor cim je prije moguce, kako bi se ti pružiti bolje proizvoda i usluga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.