• Novo
Wilmad-LabGlass VEĆINA-4564T-108 Hromatografiju Kolone sa Pravo Stopcock/PTFE Uključi, 500mL Rezervoar, Socket 24/40, 29.5 mm isprave x 400mm Dužinu

Wilmad-LabGlass VEĆINA-4564T-108 Hromatografiju Kolone sa Pravo Stopcock/PTFE Uključi, 500mL Rezervoar, Socket

Stupnjevi:
KM 132.68

Iznos
Tova je dostupna

Pravo Stopcock sa PTFE Aparata. 500 m L kapaciteta Rezervoar. 29.5 mm Unutrašnje Prečniku.Jedinica računati : 1.0. Ovo borosilicate čašu hromatografiju kolumne su dostupni sa ili bez sirov frit.Rezervoar sa Standardnim Taper zajednički je na vrhu i 2mm pravo dosadan stopcock sa PTFE plug je na dnu.Naučnici se osloniti na znanje i umjetničke od Wilmad-Lab Glass' inžinjeri i čašu specijalista za proizvodnju ostatak jedinice neka bude .. i EPR resursi i laboratoriju staklarija od vrhunskog kvaliteta.Nekada dnevnik na akademskom nivou, zdravstvenu zaštitu i hemijskog, naftnih i druge industrijske aplikacije, Wilmad nudi 7000+ stvari kao dio njihove standarde katalog kao običaj izmišljotina za pojedinca staklarija, čašu popraviti usluge i NAKON čašu dijelove.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.