• Novo
Slavinu Extender za Decu, Slavina Podnijeti Extender Set Sudoperu Podnijeti Extender Dokaz Vode Crijeva Extender Uči Vaše Dete ili Dete Dobre Navike(Plava)

Slavinu Extender za Decu, Slavina Podnijeti Extender Set Sudoperu Podnijeti Extender Dokaz Vode Crijeva Extender

Stupnjevi:
KM 55.27

Iznos
Tova je dostupna

Sladak crtani formi, jebeš dupli spremaju, prilagodljiva gore i dolje, pogodan za drugačije prekidače.Lakše za tvoju bebu da opereš ruke bez prskati odjeću.Bajke svijeta sladak život boja gaji higijeni navike i samo-briga sposobnost za bebu.Zakrivljeni vode izlaz dizajn čini siguran da je dovoljno vode izlaz i može odavde.Napravljen od visokog kvaliteta materijala, živa i zdrava, ekološki prijateljskog i miris-besplatno.Lakše za tvoju bebu da opereš ruke bez prskati odjeću.Sladak crtani formi, jebeš dupli spremaju, prilagodljiva gore i dolje, pogodan za drugačije prekidače.Napravljen od visokog kvaliteta materijala, živa i zdrava, ekološki prijateljskog i miris-besplatno.Zakrivljeni vode izlaz dizajn čini siguran da je dovoljno vode izlaz i može odavde.Bajke svijeta sladak život boja gaji higijeni navike i samo-briga sposobnost za bebu.

Više informacija

Condition:
100% Brand New
Material:
PP
Size:
water guide chute
Color:
Blue, Pink, Purple(optional)
Package List:
1 * Water Guide Chute :
1 * Extender :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.