• Novo
eos USDA Organske labelo - Dušo, Usne Briga da Nahraniti Suva Usta Prirodnog i bez Glutena Dugo Traje Navodnjavanjem 0.14 oz 2 Pack

eos USDA Organske labelo - Dušo, Usne Briga da Nahraniti Suva Usta Prirodnog i bez Glutena Dugo Traje Navodnjavanjem

Stupnjevi:
KM 3.36

Iznos
Tova je dostupna

#1 Organske Labelo : Dušo. 100% sve prirodno održivo izdano labelo sa divlji cvijet, dušo ukus.Sve Prirodno Vlage i Zaštitu : Prirodni baters, ulja i glanca zaštititi i zaključaj u vlagu da ti dam najzdravija usne i dugo traju dehidriram.Glatko Prijavu : Ukrasti na ovaj uređaj, vlažni labelo sa sve prirodno Shea Maslac, kokosovog ulja, jojoba ulje, i pčelinjeg voska ostaviti usne osjećaj glatko.Održivo Izdano Shea : Spakovala sa divljim odrastao, održivo izdano 100% prirodni shea puter da se tvoje usne moisturized, zaštićeno i mekan.Sve Prirodno Usne Briga : Smo paraben, phthalate i bez glutena; PETA ovjerena; Ne proizvode testiran na životinjama. *#1 Organske sjaj za usne kao na Nilsena Ukupno NAS x AOC, izvještaji za prije 52 m/e 6.15.24. Otkrili labelo, to je 100% prirodnog i 100% ukusno.Naše sve prirodno Dušo ukus ima ukus kao divlji cvijet, dušo kaplje od saću.USDA Ovjerena Organske, održivo-izdano shea kikirikija i sve prirodno ukusa—zato što je dobro za tebe može da bude ukusno previše.Napravit ćemo naš eos 100% Prirodni Shea labelo sa divljim-odrastao shea kikirikija i da se hidriraš kokos i jojoba ulja za dugotrajno dehidriram.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.