• Novo
Francuski Krivinu Vladar Set, PVC Šivanje Alat Jasno i Precizno uradi sam Šivanje Vladar Krojač Set, Šivanje Mjera Vladar za Crtanje,Rezanje Odjeću Dizajn

Francuski Krivinu Vladar Set, PVC Šivanje Alat Jasno i Precizno uradi sam Šivanje Vladar Krojač Set, Šivanje Mjera

Stupnjevi:
KM 31.43

Iznos
Tova je dostupna

Vladar je napravio visokog kvaliteta PVC materijal, multi‑funkcionalni vladar set, upoznaj svog drugačije šivenje ili površine mora.Korisno krojač je alat.Multi‑funkcije, pogodan za crtanje, sečenje, i druge odeću dizajn.Pogodan za sve vrste krojač radi, pozicioniranje vladara, džepu ogrlicu sledim linije vladar set.Tamo je skali na vladara, i skali je označio sa brojevima da bude jasno i precizno.Cist i skali detalj je savršen za priručnik za sečenje, platemaking i tako dalje.Karakteristika : 1. Korisno krojač je alat.Multi‑funkcije, pogodan za crtanje, sečenje, i druge odeću dizajn.2. Tamo je skali na vladara, i skali je označio sa brojevima da bude jasno i precizno.3. Cist i skali detalj je savršen za priručnik za sečenje, platemaking i tako dalje.4. Pogodan za sve vrste krojač radi, pozicioniranje vladara, džepu ogrlicu sledim linije vladar set.5. Vladar je napravio visokog kvaliteta PVC materijal, multi‑funkcionalni vladar set, upoznaj svog drugačije šivenje ili površine mora.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Šivanje Vladar Set Material : PVC Funkcije : Pogodan za sve vrste krojač radi, pozicioniranje vladara, džepu ogrlicu sledim linije vladar set.Paket Listu : 11 x Šivanje Vladar .

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.