• Novo
xo, Fetti Avion stvari za Žurku koje Privremene Tetovaže - 40 Metalni Stil | Helikopter Avijaciju Rođendan, Oblaci, topao Vazduh Balone, Borbeni Avioni, Porijekla,

xo, Fetti Avion stvari za Žurku koje Privremene Tetovaže - 40 Metalni Stil | Helikopter Avijaciju Rođendan, Oblaci,

Stupnjevi:
KM 5.24

Iznos
Tova je dostupna

Gore, gore, i Daleko!Naš avion tetovaže su savršeno torbu uslugu, zabava dekoraciju, rođendan iznenađenja + ostati kod kuće aktivnost : ).Avantura Za Cijelu Zabavu : dva posteljinu sa ukupno 40 obojeni + folije tetovaže sa handdrawn dizajn aviona, oblaci, borbeni avioni, helikopteri + više da djeca će ljubavi!.Dugo Traje : naša privremene tetovaže prošli su kroz rigorozna zabavu testiranje i 100% garantovano da traje cijeli dan - molim te poruku da je jedini šljokice boja je silver folije razasut po cijeloj dizajni!.Savršen Zabavu Dodatak : zabavno pored bilo rođendansku zabavu ili u kući aktivnost!Svaki list mjere 8.25 "x 6" stvaranju savršen veličine tetovaže!.Lako da se prijavim : Mjesto tetovažu na čistim + suhu kožu > Lagano stavi tetovažu sa papirnoj peškir > Ukloniti papir, dozvolite tetovažu na suhom i uživati!Sadržavalo na leđima svaki list : ).Hjustone, imamo tulum!Pobrini se da tvoja zabava je spreman za poletanje i sa ovim naravno-zabavno set privremene tetovaže! 2 plahte od 68 tetovaže znači ovdje je jedna za svaki avion fanatik na zabavi - ne pilot ostavio iza sebe! : ) Odvesti svoje dijete je zabavu gore, gore, i dalje sa ove tetovaže da karakteristika tona avione, topao vazduh balone, helikopteri, borbeni avioni, oblaci, pilot značke, i više!Zvuči kao savršen zabavu kod nas!Zabava testiran + odobrio..nam tetovaže će trajati dan u noć!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.