• Novo
Oštro Striptiz Pijančevanja Ugao Savijanje Kliješta Pismo Pijančevanja Alat Čini Varenje Operaciju Lakše Savršena za uradi sam Vlasnik je bender alat remen

Oštro Striptiz Pijančevanja Ugao Savijanje Kliješta Pismo Pijančevanja Alat Čini Varenje Operaciju Lakše Savršena

Stupnjevi:
KM 70.80

Iznos
Tova je dostupna

Ovo je ugao bender alat,savršen i prenosni bender alat.Ovo savijanje plier je zgodno da se koristi za zavarivanje radnike, koji čini varenje operaciju mnogo lakše da naučiš.Ovo metal kanal pismo bender može poboljšati proizvodnju efikasnosti.To koristiti polugu pritisak da se prilagodiš oštrih uglova sa precizan rasklapanje položaj. 100% novo i visoke kvalitete.Oštro Striptiz Pijančevanja Ugao Savijanje Kliješta Pismo Pijančevanja Alat Čini Varenje Operaciju Lakše Savršena za "uradi sam" Vlasnik je bender alat strap Features : 100% novo i visoko quality It koristiti polugu pritisak da se prilagodiš oštrih uglova sa precizan rasklapanje položaj.Ovo je ugao bender alat,savršen i prenosni bender alat.Uglavnom se koristi u nerđajućeg čelika i željeza, aparat za varenje, kao u engrooved aluminijuma ivice.Ovo savijanje plier je zgodno da se koristi za zavarivanje radnike, koji čini varenje operaciju mnogo lakše da naučiš.Ovo metal kanal pismo bender može poboljšati proizvodnju efikasnosti.Specifikacija : Materijal : Čelika i Plastic Length od Podnijeti : 12cm/4.72 inches Length saviti Plier : za 8,1 cm/3.19 inches Package Uključuje : 1 x Znak za Pravljenje Savijanje Pliernote : Jer svi mjerenje metod je drugačije, tamo je bila greška u 0-1cm.

Više informacija

Material:
Steel and Plastic
Length of Handle:
12cm/4.72inches
Length of Bending Plier:
8.1cm/3.19inches
Package Includes:
1 x Sign-Making Bending Plier
note:
Because everyone's measurement method is different, there is an error of 0-1cm.

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.