• Novo
ZLDGYG Dugo Sintetički Šešir Periku 22 Cm Kapa Pravo umetcima za Kosu Crnom Kapu Dugo Sintetički Produženje Kosu Integrirati Kapa sa Kosom za Žene Prilagodljiva

ZLDGYG Dugo Sintetički Šešir Periku 22 Cm Kapa Pravo umetcima za Kosu Crnom Kapu Dugo Sintetički Produženje Kosu

Stupnjevi:
KM 98.06

Iznos
Tova je dostupna

Prednost : .Materijal : sintetička vlakna。.Kosa je najbliže do fizicke osobine, izgleda i osjeća se mnogo kao ljudska kosa.Sa bejzbol kapom, moderna, pogodan za skoro svi。.Jako moderan dizajn sa prirodnom vidi i lagani dodir.Proizvod Ime : Kapa Frizuru : pravo Hair Material : sintetički fiber Color : brown Length : O 58 CM Available Advantage : Kosa je najbliže do fizicke osobine, izgleda i osjeća se mnogo kao ljudska kosa.Sa bejzbol kapom, moderna, pogodan za skoro svi。Jako moderan dizajn sa prirodnom vidi i lagani dodir.Ne igle ili kasetu su potrebne.Jednostavno vežite, odmah transformaciju, lepa i kreativne, tako da lepota nije dosadno, za disanje, nije sparno, summer se ne boji。Briga : 1. Dodati malo šampon i operi nježno.2. Isperi temeljito sa hladnom vodom.3. Ne oribati kad je mokro, da perika kaplje suv.4. Ne koristi viklere, sušilice za kosu ili heat-set instrumente.5. Ne mogu vrućinu.6. Molim te da opereš sa toplom vodom i šampon, isperi sa hladnim water Package uključuje : 1pcs šešir wig Note : drugačiji Od kompjutera prikaži boje na različite načine, pravi projekat boja može biti malo drugačiji od slike iznad.hvala ti na razumevanju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.