• Novo
CCTC Klizna Vrata Ambara Pribor za 3,3 ft-20ft prema, Crna Čelika Rolling Biblioteci Ured Ljestve Komplet Hardvera Klizi Štali Stil Pratiti Kit(Nema Ljestvi), sa Poda Roller Volan (Veličine : 20ft prema/600cm Prati kita)

CCTC Klizna Vrata Ambara Pribor za 3,3 ft-20ft prema, Crna Čelika Rolling Biblioteci Ured Ljestve Komplet Hardvera

Stupnjevi:
KM 506.38

Iznos
Tova je dostupna

Sa našim klizna vrata pribor, možeš iskljuciti drvena vrata u klizna vrata u tvoj prostor u modernoj, prostor-spašavanje i jednostavan način.√Stazi dužina : Može prilagoditi(nas Kontaktirati za e-mail).√Visokog kvaliteta i loptu-imajući vagona. 【PRILAGODLJIV VELIČINE】 : Ako ne možeš naći vaš broj na veličinu listi, molim te, javi nam veličine ograde treba onda cemo vas poslati cijenu i vezu u red.√Nisko-buka, snažan i kvalitetan kočiju napravljen od karbonska.Klizi Štali Drvo Vrata Hardvera karbonska Ormaru Pratiti Kit Sustav, ovo klizi dupla vrata hardvera rolling pratiti hardvera kit je proizveo zbog pogodnosti Oblast gdje nema dovoljno prostora instalirati vrata, Savršeno riješiti problem ljudi je ograničeni prostor.Detaljne instrctions : 1.【SAVRŠENO STEPENICE KLIZNE STAZE】 : Uz pomoć na ovoj pruzi, možeš ići kuda god ti želiš, i to je bez truda da se popnemo gore i vrati stvari, koje donosi još vrhunac u tvojoj kući i uverava si sa kvalitetu. Proizvod samo uključujući hardvera, ne uključujući vrata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.