• Novo
Akozon 2 Cm Mini Kamera Djeca Mini Digitalna Kamera, Video Kamera za Djecu Ekran 2MP Visoke rezolucije Crtani Kameru Video Rekorder Igračka Poklone(Nebo Plavo)

Akozon 2 Cm Mini Kamera Djeca Mini Digitalna Kamera, Video Kamera za Djecu Ekran 2MP Visoke rezolucije Crtani Kameru

Stupnjevi:
KM 22.87

Iznos
Tova je dostupna

【Multi Funkcije】 različitih slika naljepnicu nacina pomognem djeci da zabeležimo svaki divan trenutak, i djeca kameru podržava razne igre i pomoći za razvoj djece je o inteligenciji.To je odličan poklon za djecu da se istraže mogućnosti svoj svijet. 【Sladak Dizajn】Djece foto aparat ima okrugle i sladak stanju dizajn bez ivicama i uglovima, opremljena sa naramenicu, mini digitalna kamera može da bude upotrebljeno ili nosio na tijelu. 【Veliki Baterija Kapaciteta】 : 600m Ah Puni : Izgradio u veliki kapacitet 600m Ah baterija sa jakim izdržljivost.USB interfejs je lako da se napuni. 【Visokog kvaliteta Sigurno ABS Materijal】 : Mini Djeca Kameru koristeći hranu razredu ABS materijal, mini kamera oseća udobno i nježan držati, i neće povrijediti tvoje dijete je kožu. 【Dobro darova za Djecu】Koristiti ovo slatko kameru da snimi divne trenutke tvog dece rast, zabavno kameru posebno napravljeno za decu, čime djecu da se istraže njihove vlastiti svijet, dovedi ih novi inspiracija za slikanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.