• Novo
LASHVIEW Trepavice Produženje deterdžent za Sladoled,Moćni Uklanjanje, Bic Produženje deterdžent za Kremu Nizak Iritacija Kremu za Osetljivu Kožu,5g

LASHVIEW Trepavice Produženje deterdžent za Sladoled,Moćni Uklanjanje, Bic Produženje deterdžent za Kremu Nizak

Stupnjevi:
KM 4.49

Iznos
Tova je dostupna

✿ POSEBAN MIRIS:Kremu lepak za deterdžent za trepavice ekstenzije nema stimuliše miris, i svjetlo ukus je veoma prijatno kad se koristi. ✿ NEMA IRITACIJE : Trepavice deterdžent za ljepilo je nježan i ne-iritira, efikasna uklanjanje trepavice ekstenzije s minimalnim nervoza. ✿ VISOKOG KVALITETA : Gel za deterdžent za trepavice ekstenzije je testirana i odobrio da MSDS, KC sertifikat i strane sgs.Trepavice produženje lepak je deterdžent za za napredne bic frizerki.NE ZA SEBE PRIJAVU. ✿ SIGURNO FORMULU:Bic produženje je deterdžent za lako kontrolu i sprečava pasti u tvom ili tvojih kupaca oči. ✿ ŽIVOTU PROIZVOĐAČ JE GUARANTE : Da dokažem kako uvjeren da ćemo se u naš proizvod, nudimo životu novac nazad garantujem sa svakom kupovinom!Da li si potpuno zadovoljan sa svojim udaraca, mi ćemo vam vratiti novac kupovinu sa izuzetak!Kliknite na Dodati Kolica Dugme Sada!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.