• Novo
Drvo Nogu Kupanje Kantu Domaćinstvo Poklon Nogu Soaker Kadu,Drvenu Nogu Natopi Sauna Nogu Kadu, Stopalo Bazen Kadu Kantu, Masažu, Spa, Sauna, Potopio,Stopalo Kupanje Drvene Kantu Nogu Spa Domaćinstvo Lavabo Domaćinstvo Sam

Drvo Nogu Kupanje Kantu Domaćinstvo Poklon Nogu Soaker Kadu,Drvenu Nogu Natopi Sauna Nogu Kadu, Stopalo Bazen Kadu

Stupnjevi:
KM 157.66

Iznos
Tova je dostupna

★ Kada koristiti nogu kupanje? - Kada umor dogodi, cirkulaciju nogom prvi dogodi.O održavanju : Kada koristi nogu kupanje bačvi, moramo obratiti pažnju na održavanju. Nakon svake koristiti, kanalizacija u cijev bi trebao biti isušena u vrijeme i ispereš sa čistu vodu spriječiti drveta iz upija kanalizacije i ubrzava starenje ili , koji utice na službi život cijev. Po prvi put koristili drvene bačve, neophodno je da se natopi 60% od vode, u drvenim cijev za 8 sati da se vratiti u normalu vlagu sadržaj drvene buretu i produžiti u službi život. Zbog svjetlo problema, proizvoda i slike možda blagi boja, molim te pobijediti u kind2. Zbog priručnik za mjerenje, možda ima 1-2cm greška u zavisnosti od pravi proizvod.Za ljude koji stoje cijeli dan, ovo je idealan olakšanje ili dobar način da se opustim, nakon duga šetnja. ★ Sacuvali bilateralna dizajn, lako korak, lako je da se osećam, osećam prijatno.Cijev da kupi novi treba da potopim 2 trećine vode u roku od 3 dana za 12 sati, čineći ga vratiti normalno vlagu sadržaja da prol.Sa ovim moćan i prenosni nogu kadu, možeš zamijeniti umorni noge i profesionalni masaže bez račun salon ljepote.Nakon nekoliko masaže, to će platiti za sebe, a ti ćeš početi da se osećaš rezultat.Imate bilo kakvih pitanja, slobodno da nas kontaktira.Proizvod description Wooden Nogu Kadu Pedikir Bazen Kući Kantu Nogu Kupanje Cijev Masažu Radnju Kantu Nogu Kući Zdravlje Care After naporan dan, pola sata sa tople vode prije nego odem na spavanje nocu, može se reći da će biti najbolji zdravstvene metod.★ Ivicama ovo drvenu nogu bazen su ruku sjajne i zaobljeni ivice su dizajnirani da se ručno, štedi energiju kada su u upotrebi.Bezbolni uplitanju tehnologija, ukrasima cijev dna, bez vode curenja.Dobro došao da pokupi i kupiti u našu radnju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.