• Novo
Lynn-Tron, 18-8 Nerđajućeg Čelika, Muško-Ženska, M8-1.25 Zajebi Veličine, 13mm Hex Veličine, 48mm Tijelo Dužinu (Pakovanje od 5)

Lynn-Tron, 18-8 Nerđajućeg Čelika, Muško-Ženska, M8-1.25 Zajebi Veličine, 13mm Hex Veličine, 48mm Tijelo Dužinu

Stupnjevi:
KM 21.48

Iznos
Tova je dostupna

Hex zastoj razdvaja ili povezuje komponente u sistem za preciznog položaj i može biti smješteno u svojim stanovima sa ključem ili kliješta za štednje. 18-8 nerđajućeg čelika daje snagu i dobro koroziju otpora.Jasno površinu nema završiti ili omot.Jedan kraj je threaded muškarac, i na drugom kraju je threaded žena.Desnu ruku threaded.Hex spor je napravljena od 18-8 nerđajućeg čelika sa obična završiti i ima jedna žena .. i jedan muškarac desnu ruku threaded kraja.U 18-8 nerđajućeg čelika materijal daje snagu i nudi dobre koroziju otpor u mnogim okruženja.To materijal može biti malo magnetno.Standoffs su threaded tvornica da odvojeno, prostor, ili povezati komponente u sistem za pravilnu položaj.Dostupni su u krug, hex, i pošteno oblika.Stan strane hex i pošteno standoffs može biti smješteno sa ključem ili kliješta držati ili stegnuti.Vijeće standoffs pružamo ukrasni ili arhitektonski spremaju se opcija za čašu ili prikaži ploče, a koji su dostupni u konfiguracije da mount ili kroz ili oko ploče.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.