• Novo
GREATRULY Kickstand Slučaj za iPhone 11 Pro Max 6.5 Cm (2019),Baci Zaštitu Jasan Slučaj,Slim Telefon Pokriti Oklop,mek Branik + Teško Vratiti + Prsten Stajati Odgovara Magnetno Auto Planine,Crvena

GREATRULY Kickstand Slučaj za iPhone 11 Pro Max 6.5 Cm (2019),Baci Zaštitu Jasan Slučaj,Slim Telefon Pokriti Oklop,mek

Stupnjevi:
KM 26.24

Iznos
Tova je dostupna

[ SAMO Skladu sa i Phone 11 Pro Max ] Ovo Kickstand Slučaj je profesionalno dizajnirao SAMO za i Phone 11 Pro Max 6.5" (2019),NE skladu sa drugim modeli,kao i Phone 11 6.1",i Phone 11 Pro 5,8 se",i Phone X je Max. [ Teško Vratiti + Mekan Branik. Savršeno u kombinaciji sa jasno teško vratiti + mekan branik, ovaj telefon slučaj nije samo izgleda mnogo ljepše ali također je da vas više štitim za tvog telefona, i dobar stisak. [ Stajati Karakteristika + Odgovara Magnetno Auto Mount ] Jedinstvena ugrađeni prsten kickstand na leđa 360 stepeni po principu, veoma zgodno za multi-ugao slobodne ruke puta,uključujući horizontalno gledanje ili vertikalno gledanje.Metala u centar na slučaj dozvoljava ovaj slučaj čvrsto vezana za magnetno auto planini ( magnetno auto mount nije uključeno). [ Dobar Zaštitu ] Svakom uglu specijalni Vazdušni Jastuk Dizajn štiti telefon efikasnije od efekata je slučajno pao ili pad.Podigao Bezels su dodatnu zaštitu za ekran & kameru,protiv ogrebotine i smanjiti štetu drugih. [ Precizan Repove ] Precizan repove za kameru,punjač i druge luke & dugmad,lak pristup svim kontrolama i karakteristike.Ovo GREATRULY Prsten Kickstand Slučaj specijalno je dizajniran sa Teško Vratiti + Mekan Branik,ultra zaštitne na vašem i Phone-u 11 Pro Max,protiv dnevnik ogrebotine, maraka i ogrebotine,pohabao,ili da ćeš pasti. 2 u 1 Dizajn : Kristalno jasan teško je savršeno u kombinaciji sa mekan branik,i ovaj slučaj čini da vas više štitim,i bolji pogled i stisak.Jedinstven Kickstand : Prsten kickstand sa 360 stepeni rotacija može napraviti mobitel ustani čvrsto pružiti horizontalno ili vertikalno slobodne ruke gledanje.Odgovara Magnetno Auto Mount : Ovaj telefon slučaj sa metal skriven na natrag, može biti zakaceno za magnetno auto planine,i dodaje odgovara za vožnju.Branik vazdusni Jastuk : Svakom uglu vazdusni Jastuk Dizajn štiti telefon efikasnije od efekata slučajno pad ili jesen.Ekran i Kameru Zaštitu : Podigao Bezels pružamo dodatnu zaštitu za ekran i kameru,protiv ogrebotine i smanjiti štetu drugih.Precizan Repove : Precizan repove za kameru,punjač i druge luke & dugmad,Lak pristup svim kontrolama i karakteristike.Kompatibilnosti : SAMO u Skladu s Jabuke i Phone 11 Pro Max 6.5 Cm (2019), NE Skladu sa drugim modeli,kao i Phone 11 Pro Za 5,8 Cm,i Phone 11 6.1 Cm, i Phone X je Max 6.5 Centimetar..Paket : 1 x Telefon Slučaj za i Phone 11 Pro Max, Slučaju SAMO,Mobitel ili drugi NIJE uključena.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.