• Novo
Yarmouth Luku Massachusetts 2 Unci Kvadratnih Bazi Alkohola Upucao Staklenim Retro Dizajn

Yarmouth Luku Massachusetts 2 Unci Kvadratnih Bazi Alkohola Upucao Staklenim Retro Dizajn

Stupnjevi:
KM 3.74

Iznos
Tova je dostupna

Yarmouth Luku Massachusetts stanovnik ili posjetitelj?ovo je predivna i šarene retro dizajn 2 unci čašica je savršen način da pokažemo tvoje ljubavi prema ovom divnom gradu.Ovo čašom je i idealno da uživam u tvoje omiljeno piće, drži do 2 oza i mogućnosti debeli kvadratnih bazu.UV odštampao tako da oni ostaju oštra i šareno.Vedro i Šarene Grafike.Debele Kvadratnih bazu.Drži 2 grama.Čini divan poklon ili za kolekcionare.Yarmouth Luku Massachusetts stanovnik ili posjetitelj?ovo je predivna i šarene retro dizajn 2 unci čašica je savršen način da pokažemo tvoje ljubavi prema ovom divnom gradu.Ovo čašom je i idealno da uživam u tvoje omiljeno piće, drži do 2 oza i mogućnosti debeli kvadratnih bazu.UV odštampao tako da oni ostaju oštra i šareno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bahamima Mapu Čašom

KM 7.09

5x6cm stil čašom.Mjere 2.25" visok i 1.8" u promjeru.Suvenir sa Bahama.Vrlo rijedak i teško naći par.Sigurno vratiti uspomene!.Tu je novi, rijetka i teško naći suvenir iz kolekcije ča

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.