• Novo
Braun Električni Brijač za Muškarce, Serija 5 5018s Električni Folije Brijač s Preciznošću aparat za brijanje, Puni se, Mokre & Suv sa EasyClean

Braun Električni Brijač za Muškarce, Serija 5 5018s Električni Folije Brijač s Preciznošću aparat za brijanje,

Stupnjevi:
KM 52.45

Iznos
Tova je dostupna

Lako Čistiti Električni brijač za muškarce sa 3 Fleksibilan Oštrice da se prilagođava lica konture za blizu obrijati napravio lako.U Easy Clean sistem dostavlja brzo i lako čistiti bez uklanjanje brijač glavu.Lija-Ion Baterija za 3 tjedna za brijanje (50 min). 5 min brzo zadužen za sve obrijati. 100% vodootporan je električni brijač za Mokre & Suv koristiti.Uključuje : Preciznost mogućnošću za brkove i zulufe šišanje.Sjajno Božić, rođendan & poklone za njega.Savršen dar za muž, dečko, tata, i svih muškaraca u tvom životu.Električni brijač. sa 3 Fleksibilan Oštrice da se prilagođava lica konture za blizu obrijati napravio lako.U Easy Clean sistem dostavlja brzo i lako čistiti bez uklanjanje brijač glavu.Lija-Ion Baterija za 3 tjedna za brijanje. 5 min brzo zadužen za sve obrijati. 100% vodootporan je električni brijač za Mokre & Suv koristiti.Skladu sa Easy Click da nadograditi svoj brijač.Braun Serija 5 električni brijač za ljude čini brijanje lako sa 3 Fleksibilan Oštrice da se prilagodiš tvoje lica konture.U Easy Clean sistem dostavlja brzo i lako čistiti bez ponovo micati brijač glavu.Je Li-Ion Baterija daje do 3 tjedna za brijanje i 5 min brzo optužba.Ovo ljudi je električni brijač je 100 posto otporan na vodu za Mokre & Suv koristiti.Skladu sa Easy Click sistem .Preciznost mogućnošću uključena.Kutija sadrži 1x Serija 5 Električni brijač za muškarce - Plavi 1x Preciznost mogućnošću 1x Zaštitne kapu 1x Pametan aparata za automatsko 100-240 napon prilagođavanja 1x Čišćenje Oprati Čistim tvoj brijač bez uklanjanje brijač glavu.Voda tece kroz sečenje elementa i eto sa bradica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.