• Novo
Sigurnosna Kamera na Otvorenom Radiju, AOOGD Puni se Baterije Bežične Kamere, Kući Sigurnosne Kamere sa PIR Ljudska Prijedlog Otkrivanje, noćno, 2-Kako Audio i SD Skladište

Sigurnosna Kamera na Otvorenom Radiju, AOOGD Puni se Baterije Bežične Kamere, Kući Sigurnosne Kamere sa PIR Ljudska

Stupnjevi:
KM 37.49

Iznos
Tova je dostupna

Padovi napona prekriven od prvog dana.STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24/7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više. .ULTRA-DUGO Ekipu alarm guraj.Daljinski Živjeti Pogled : Nakon otvorenom sigurnosne kamere povezuje sa Interneta po prvi put, možete vidjeti uživo stanje u tvojoj kući na daljinu sa terena. (Ako to je poseban IANE, molim te, promjeni mreže na Internet). 1. Kad koristio ovo softver za prvi put, molim te, otvori nakon 2 dozvole : .a.Dozvoliti "Adorcam" zahtjev za pristup mobilni mobilnog podatke i bežični IANE, u suprotnom on neće biti u stanju da dodam IP kamere.b.Dozvoliti "Adorcam" Aplikaciju za primanje gurnuo informacije, inače telefon neće dobiti uzbunu guraju kad prijedlog otkrivanje ili zvuk uzbunu je pokrenulo. 2.Ova kamera samo podržava za 2,4 GHZ ŽENOM.to ne podržava 5 GHZ ŽENOM. 3. Prije nego što povezuje ovo kameru da WMIF, molim te, pobrini se da se wi-fi signal snage je više od 85%, ako kamera je daleko od signal izvor, prva veza neće biti uspešan.Mjesto kameru i muškaraca .. 3 metra (30 do 100 cm) dalje od ruter da postavi Wi-Fi. 4. Ako ti ruter je povezan sa previše uređaji, kamera će se ne može da se poveže da Wi-Fi zbog IP adresu sukobima. 5. Da zaštitiš svoju privatnost, ovo kameru samo podržava Adorcam kontrolu.To ne podržava PC preglednik i druge softver. 6. Ako ti uvek gledamo uživo snimak ili snimio video u SD kartice, to će ubrzati bateriju potrošnja energije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.