• Novo
TEMI Elektronske Hoda Dinosaurusa sa Projekciju, Treperi Rogove i Možeš li izleći Jaja, iz doba Jure Tiranosaurus Salve, Pokrete Usta i Mahanje Rep, Baterije Robotska T-Rex Igračka za Momci i Djevojke (Veliko)

TEMI Elektronske Hoda Dinosaurusa sa Projekciju, Treperi Rogove i Možeš li izleći Jaja, iz doba Jure Tiranosaurus

Stupnjevi:
KM 29.99

Iznos
Tova je dostupna

Sadržaj Multi-Funkcije - Dolazi sa funkciju hoda pokretu, polaganje jaja, ljuljanje glavu & rep, otvaraju i zatvaraju usta, realstic gromoglasni, i zapaliti vrat & kuštravu kičmu.Ukrcaj se na Jure putovanje i čini za beskrajne sati od zabave. Sadržaj treperi Kičmu & Projekcija Svetlo pod vodstvom svjetla u crvene, plave & zelenu svetlost jasno & mekan šiljci kičmu dole glavu.To projekata osvetljeni grafički od vrata na podu koja zaista odražavaju T-Rex živi u prašuma slobodno. Sadržaj zabavno Polaganje Jaja - jaja može biti ubačene kroz leđa i leži od stomak svakih par sekundi.O/S prekidač dobija .. ovaj momak se kreće, gromoglasni i zapalila lako. Sadržaj sigurno Materijal - dinosaur igracka je sigurno za djecu i napravljen od čvrsto reciklažu ABS plastiku.Prođe NAM igračka CPSIA i ASTM F963-11 test.Dinosaurus zahtijeva 3 AA baterije (NIJE UKLJUČENA). Sadržaj nikad ne Idem u redu kao Poklon - djeca će biti oduševljen primiti ovo kao poklon za svaku priliku.Inspirisati tvoje dijete je kreativnosti i maštu.Savršen izbor kao djeca Rođendan / Praznik / Božićni poklon.Preporučio godinama 3 godine staro i starije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.