• Novo
Elegantno Lozinku Knjigu sa po abecedi Kartice - Knjigu Lozinku Knjigu za Internet Stranicu Adresu Prijavu - za 5,2 x 7.6 Lozinku Golman i Organizator m/beleškama & zadnjem Džepu (da je Tirkizna)

Elegantno Lozinku Knjigu sa po abecedi Kartice - Knjigu Lozinku Knjigu za Internet Stranicu Adresu Prijavu - za

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

NIKAD ne ZABORAVLJAM LOZINKU još jednom : Skoro svaki App.ima šifru, to je skoro nemoguće da se secam svih lozinku dnevnik u detalje.Ovo lozinku knjiga je dizajniran da vam pomoći da stvorite osigurati lozinke i dućan sve tvoje šifre sigurno na jednom mjestu.Nikad neces zaboraviti svoju šifru dnevnik-u detalje opet sa ovim lozinku čuvar.Po abecedi a-Z KARTICE ZA BRZ PRISTUP : po abecedi kartice dizajn ti omogućava da uzmemo vaše šifre po abecedi pa možeš naći ono što ti želiš brže, nema više nervira pretraga!.ANONIMNI BEZ NASLOV : spolja, ovo lozinku notes organizator izgleda kao onima koji pišu dnevnike, nema titulu naveden na naslovnoj strani, tako da nitko ne bi znao da je to šifra knjigu.Ali smo još uvek preporučuju internet lozinku dnevnika na sigurnom mjestu kao što je zaključana ladici ili pune police za knjige.DEBELE NE KRVARE NOVINAMA : Ovo za 5,2" x 7.6" lozinku knjiga sadrži 74 plahte za debele 120gsm novinama da se opire mastilo protiv da se pozdraviš sa one jeftine lozinku knjige da krvari tinte!.VRHUNSKA KVALITETA t koristiti zdrav imena (e.g.tvoj prvi ili zadnje ime, članovi porodice ime, rođendane, brojevi telefona, itd.).Koriste šifru bar osam likovi u dužinu.Koriste šifru koja je kombinacija gornje i malo alfabet likovi, brojeve, i simboli.Nemoj koristiti rijec sadržane u engleski ili strani jezik rječnik.Koristiti drugacije šifre za razne račune i sistemima.Promeniš lozinke redovno.PO ABECEDI A-Z KARTICE. - Nema više nervira pretrage, da Z kartice dizajn ti omogućava da pronađeš ono što želiš u sekundi.DEBELE NE KRVARE PAPIR. - 74 plahte za debele 120gsm papir, seti se pozdravim sa mastilom mazao!.ANONIMNI BEZ TITULE. - Ne titulu odštampan je na koricama, izgleda kao da pišem dnevnik spolja.SAVRŠENO VELIČINE I VRHUNSKA KVALITETA. - Ovo lozinku notes mjera za 5,2" x 7.6", savršeno veličine za vaše potrebe!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.