• Novo
IGRAČKA Život Izgradnju Igračke Set - Igračku Izgradnju Vozila sa Igračke Kamiona za 3 4 5 6 Godina, Momci i Djevojke - Igračku Izgradnju Kamiona za Djecu Izgradnju Igračke - autić Garaži sa Staze

IGRAČKA Život Izgradnju Igračke Set - Igračku Izgradnju Vozila sa Igračke Kamiona za 3 4 5 6 Godina, Momci i Djevojke

Stupnjevi:
KM 22.48

Iznos
Tova je dostupna

●VIŠE NIVOA PLAYSET : Ovo izgradnju auto playset kombinira gradilište, parking garaza, helikopter gajbi, i stazi sve u jedan!Uključuje naljepnice staviti na zgrade, i dodaje detalj i dubinu da znakove i prozore. ●UKLJUČUJE 5 IGRAČKA VOZILA : To ne bi bilo građevinske pratiti bez kamione - i ovo postaviti ima četiri plus bonus helikopter.Sa pokretni dijelovi i kvalitetan dizajn, oni su sigurni da zabavljam tvog djeteta satima. ●LAKO ZA DJECU DA se IZGRADI Ovo set možda 50 zgradu komade, ali to je lako za djecu da zajedno.Sve što treba da rade je da slijede zajedno sa naših lako uputama, i oni će biti u stanju da izgradiš nešto će biti ponosna. ●TRAJNIH & KLINAC-PRIJATELJSKI : Svaki dio ove izgradnju set je napravila da traje.Sa svakom stazi napravljen od visokog kvaliteta ABS plastike, i umrijeti-bacaju aute, set je sigurna da preživi divlje igranje avanture. ●SAVRŠEN DAR : svako dijete je sigurno ljubav dok sam stavljala domaće ovo izgradnju auto putu kao poklon, da li je ovo za rođendan ili praznike.Plus, ti si podržavaju našu 100% zadovoljstvo garantujem - ni tvoja deca vole to, ili ćemo vam dati puni povrat novca.Ovo izgradnju auto playset je sve - gradilište, parking garaza, helikopter gajbi, i stazi, sve u jednom!Sa četiri izgradnju kamiona i helikopter, plus naljepnice da dodam detalje na set, ovo trkalište je savršen za momci i devojke koji su ljubav prema zgradi.To bi moglo biti od 50 komada set, ali to nije teško za djecu da sastavi - sve što treba da rade je da slijede zajedno sa naših lako uputama, i oni će biti u stanju da izgradiš nešto će biti ponosna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.