• Novo
ONUPGO Mini Tabli Znaci, 16 Pack Drvene Bijele Smjestio Tabli Etikete sa Stani, Table za Hranu Kartice, Tabele Brojeva...

ONUPGO Mini Tabli Znaci, 16 Pack Drvene Bijele Smjestio Tabli Etikete sa Stani, Table za Hranu Kartice, Tabele

Stupnjevi:
KM 45.75

Iznos
Tova je dostupna

????ŠTA TI SE : 16pcs stoji dizajn mini tabli znaci, 1 tečnost krede marker.chalkboards sa skinuti stajati dozvoljava da ustaneš pa na stolu. ????MATERIJAL& VELIČINE : Napravljen od eko i visokog kvaliteta drvo & Površinu držati tabli etikete, splinter besplatno, a nije lako slomiti.Stajao dizajn veličine na za 3,3" * 3.5", svaka mini tabli karte pakuje doći pojedinačno zamotana u plastiku, koji je spriječio da grebe i štete, lako trgovinu, ili nositi. ????VIŠE FUNKCIONALAN : Tabli oznake sa retro vidi mogu ti pomoći pronaći grube DIY osjećam, hrana oznake za bife su tako slatkom da uhvati ljude oči lako, koji će prikaži sadržaj zgodno.Idealna za osnovne kucnu upotrebu, umetnost i zanati u školama i škole i mali biznis kao pekare, kafića, zanat radnje, i druge. ????Ponovno iskoristivih & PRAKTIČNE : Tabli znakove površinu držati tabli etikete umjesto boje, Mini tabli tabli može biti napisana direktno sa tečnim krede olovku ili kreda, tekst može biti lako je izbrisao sa vlažnu krpu nakon korištenje, beskrajno ponovno iskoristivih.Mini chalkboards može biti korišćeno kao sto brojeve, kartice, hranu znaci, pločice i lako pišeš poruke, bilješke, cijene, molitve i više, pogodan za stranke, venčanja, događaja, kući dekor, uredu dekor, itd. ????Potpuno nije zadovoljan sa svojim kupovinu?Pusti nas, i dat ćemo sve od sebe da se riješi pitanje te upoznam i da ti donesem prijatno iskustvo u kupovinu.Boja : Jedan : 16 Talasaste - Crna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.