• Novo
DIIG Dvorište Sunca Senci Jedro Krošnji, 6' x 8' Pravougaonik Senci Tkanine Blok Suncobrana Tkanine - Otvorenom Pokriti Tendu Sklonište za Pergola Dvorištu Vrt Dvorištu (Crvena Boja)

DIIG Dvorište Sunca Senci Jedro Krošnji, 6' x 8' Pravougaonik Senci Tkanine Blok Suncobrana Tkanine - Otvorenom

Stupnjevi:
KM 14.24

Iznos
Tova je dostupna

❤Otporne Sunca Jedro - senci jedro štiti svoju decu, cvijeće, biljke i kola sigurna od exposuring pod suncem blokira na 95% UV zrake.Naš Kvadratnih sunca senci jedra su napravljeni od 100% srednjoj gustinu polietilena UV zaštićeni tkanine. ❤Raznim Prijavu - Naš 6' x 8' Kvadratnih sunca senci jedro krošnjama je korišćena za dvorište, travnjaku, vrtu,bazen, BBQ područja, pond, palubi, kailyard, dvorište, dvorištu, dooryard, park, carport, pergola, sa pijeskom,prilazu ili druge otvorenom prostoru da upoznam tvoju treba sjena. ❤Poseban Dizajn - U propustan tkanine dizajn dozvoljava zrak da probije otvorenom dvorište sunca senci jedro davanje hlađenja, udobno, i prozračnom prostor za kuhanje, večera i ostale aktivnosti na otvorenom.Za disanje tkanine dozvoljava vodu da idemo kroz slobodno, ne uvlači vode u kišne dane.Sve ivice sunca jedro blago su zakrivljeni, tako da to može biti rastegao čvrsto spriječiti usred iz da se vuče. ❤Bez napora Instalaciju i Održavanje - Svaki ugao završava sa trajnih nerđajućeg čelika D-prsten da pomognem pravougaonik jedro senci lako veže za bilo čvrsta veza trenutku.Sve ivice su izgradili sa duplim bee ojačane samo šavove, sprečava labilna ivicama i van forme.Lako čistiti sa blagi deterdžent i vodu.(Hardvera opremu i konopce nisu uključeni za ovu nijansu tkanine). ❤100% Zadovoljstvo Garantujem - mislimo da ćeš da voliš naše sunce senci jedro koliko i mi.Ali u slučaju da se ne, samo se vrati to u roku od 30 dana za povrat novca, nemam više pitanja.Želimo da naša mušterija biti 100% siguran. 1 godina garancija pod normalnim koristiti i vrijeme.Velicina : 6' x 8' Pravougaonik | Boja : Crveno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.