• Novo
Lični venčanje kutiju, Vjenčani prsten kutiju, Bijeli da ti nosim Prsten Kutiju, Običaj prsten kutiju, Prsten jastuk, Prsten Bijelu Kutiju Prsten Držač

Lični venčanje kutiju, Vjenčani prsten kutiju, Bijeli da ti nosim Prsten Kutiju, Običaj prsten kutiju, Prsten jastuk,

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

U Obliku srca da ti nosim Prsten, Običaj Vjenčani prsten kutiju, Lični venčanje kutiju, da ti nosim Prsten Jastuk, Verenički kutiju, Vjenčani Prsten Kutiju Držač Dobrodošli i hvala na poseti našoj radnji!Ovo je jedinstvena Drvene da ti nosim Prsten Kutiju sa jastuk će biti sjajno glavno delo za tvoj posebni dan - dan Vjenčanja.Neodoljiv način da vam predstavim najviše simbolično i trajna dio vjenčanju!Molim vas ostavite mi vaše ime i datum na blagajni.Dimenzije : - 4 x 2 1/2 x 1 2/2 " ( 10cm. /6cm./ 4cm.) Kada si kupite komad "Poseban Dan" originalni umjetnost si kupuje stvarno za uspomene, napravljen od puno ljubavi i lično pažnju Smo specijalizirana za rdjavi i otrcan šik vjenčanja i mogu običaj dizajni, običaj boje, grupno naređenja, i može u kombinaciji isporuka za više stvari/naređenja.Sve proizvoda u mojoj radnji su napravljeni u dim i ljubimca slobodne kuće, zapečaćeno sa mate non-otrovni organski lakom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.