• Novo
Amgo 12' x 18' Grey Pravougaonik Sunca Senci Jedro Baldahin Tendu ATAPR1218, 95% UV Blokadu, Voda & Zrak Propustan, Stambeno (Smo se Prilagoditi)

Amgo 12' x 18' Grey Pravougaonik Sunca Senci Jedro Baldahin Tendu ATAPR1218, 95% UV Blokadu, Voda & Zrak Propustan,

Stupnjevi:
KM 29.99

Iznos
Tova je dostupna

Mjerenja senci isplovi iz D prsten D prsten, rubovi su napravili malo zakrivljeni spriječiti usred od vuče za najbolji izgled i predstava.Senci jedro trebalo bi otprilike bar 0.5 metara do 1 m kraći nego udaljenost između stvarnog spremaju se poena bez kablovske produženje, dodatne instalacije hardvera opremu mogu biti potrebne da napravi spremaju se poena i napetost.Tkanine materijal je propustan, dozvolite vode i zraka da idemo kroz spriječiti uzeti vodu. 95% UV blokadu, smanjite štetne UV ray i temperatura dozvoljava stalnom opticaju svežeg vazduha, savršeno za vrt dvorište otvorenom zabavu.Sunce senci jedro je završio teškim dužnost operacije u seamed ivice, uglove su završili sa nerđajućeg čelika D prsten za lako instalaciju.Garancija : Senci jedro dolazi sa 5 godina garancija pod normalnim vrijeme stanju, tvoj je 100% zadovoljstvo je naš cilj.Preporučujemo da kupiš sa našim hardvera da se maksimalno performans i izgled.Zašto smo toliko sigurni?Jer smo proizvođača.Velicina : 12' x 18' | Boja : Gray.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.