• Novo
UNNI Compostable Pseća Kaka Torbe, Ekstra Debele pet Otpada Torbe, 300 Torbe na jedno bacanje, 9x13 Cm, Zemlja Prijateljski Najviše ASTM D6400, Evropi OK Kompost Kući i Sadnog Ovlašteni,San Francisko

UNNI Compostable Pseća Kaka Torbe, Ekstra Debele pet Otpada Torbe, 300 Torbe na jedno bacanje, 9x13 Cm, Zemlja

Stupnjevi:
KM 14.21

Iznos
Tova je dostupna

Veličine 9 X 13 Cm; Ekstra Debele 0.8 Ml; Compostable Curenje Dokaz Psiću Otpada Torbe na jedno bacanje za Pantries; 300 Torbe Po Roll.OVJERENA COMPOSTABLE : Ovjerenih u REDU Kompost prodavnicu Compostable Torbe u redu, osuši stan i koristi u roku od jedne godine za kupovinu.Kupovinu samo ih koliko god možeš koristiti u 9 mjeseci.UNNI compostable torbe su etički izbor za čišćenje okruženje i EKOLOŠKI budućnost.Hvala ti pobrinuo za našu planetu za BUDUĆE GENERACIJE zamjenom plastične sa našim održivo proizveden, compostable torbe.Zajedno, U 'n' sam napraviti Zemlju bolje mjesto.Označava certifikata od BPI za korištenje u reklamu i općinske kompostiranje objekata, u skladu sa S. standard ASTM D6400. Kad smo zajedno u "Unni-ty" dati buduće generacije bolji svet, sve je moguće!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.