• Novo
MYCANOE Rasklapanje Prenosni Kanue - Lagana Foldable Kanue za Odrasle i Mladih, Jezera, Reke, i Okean Kanue - Savršeno Otvorenom Zabavno Čamca za Pecanje, Putovanja, i Avanture

MYCANOE Rasklapanje Prenosni Kanue - Lagana Foldable Kanue za Odrasle i Mladih, Jezera, Reke, i Okean Kanue - Savršeno

Stupnjevi:
KM 103.63

Iznos
Tova je dostupna

jedrenje.veslanje.kanu.Visoki Nastup Rasklapanje Kanu Da Ide Nigdje - Ostavi sve to je smislio dole o tradicionalnim kanue bez ugrožavanja na izdržljivost ili nastup.TUV sigurnost ovlašteni, My Canoe je klimavom kanue može biti sakrio u svojoj prenosni nosi slučaj kad nije u upotrebi.Sa patentirana, nagrađivani dizajn, možete pristupiti područja ti nikada ne bi mislio da je moguće. 10 godina inovacija - Od 2012, bili smo zgradu MYCANOE je sa trajnih, pravljen high-tech materijal tako si spremna za bilo avanturu.Specifikacije DUO - Kanu Okupio : 14.5 ft.dugo x 35 u.širom Kanu Savio : 36" x 27" x 10" Težinu : 43 kg.Težine Kapacitet : 2 ljudi (i štene!), da 480 kg SOLO - Kanu Okupio : 10 metara.dugo x 32 u.širom Kanu Savio : 45" x 21" 12" Težinu : 28 kg; Težinu Kapacitet : 1 osoba, da 330 kg.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.