• Novo
CRICO Premije Jabuka Corer, Kolačiću Corer Alat Kuhinji, Kruške Jezgro deterdžent za, SUS304 Nerđajućeg Čelika Oštro Sječivo, Suđa Sigurnom, Mali Uređaj za Dom - Crni & Silver

CRICO Premije Jabuka Corer, Kolačiću Corer Alat Kuhinji, Kruške Jezgro deterdžent za, SUS304 Nerđajućeg Čelika

Stupnjevi:
KM 6.74

Iznos
Tova je dostupna

[ Lako & Brzo ] - Najbolje rješenje da uklone jezgro brzo!Nerđajućeg čelika noževe sa oštro i nazupčena, maltene dizajniran da glatko jezgro kroz li jabuku, kruške, papriku, kolači i više.Nakon coring, možeš jednostavno baci neželjena jezgro za zgodno raspolaganju.Pravim ovu divnu corer jedan od najkorisniji alat u svakom kuhinji. [ Visokog Kvaliteta ] - Oštrica jabuku corer je napravljen od visokokvalitetne standarde Hranu Razreda 304 nerđajućeg čelika, tako da to čini tvoju voća i povrća na sigurnom i čista! 100% Rust dokaz. [ Sacuvali & Sječivo ] - Čvrste visokog kvaliteta nerđajućeg čelika nazupčena oštri mač će ti omogućiti da se jezgro kroz jabuku, povrce i drugi brzo i lako.Materijale da je gušća od običnih oni će nije lako savij ili odmor od svakodnevno koriste. [ Glatko Ergonomske & Hangable Dizajn ] - Ovo corer alat dizajnirana za polako od koristi i drži.Debelim podnijeti uklapa u ruke ti dajem odlične stisak dok hangable dizajn čini ovaj alat pogodan za Zid Vješalicu. [ Lako Čistiti & Suđa Sigurni. - Rust dokaz i visokog kvaliteta materijal čini veoma lako čistiti sa brzo isperi.- Možete staviti ga u mašinu za temeljitije čišćenje.Bićeš zapanjen polako i brzinu sa kojim ćeš jezgro voće!Ovaj mali kuhinji gadget je lako da se koristiti i čist.Stavimo jabuke na stolu i zabiti vilicu u jabuku sa vrha, onda se izvuci iz jezgre.Čvrsto visokog kvaliteta sacuvali materijal će nije lako savij ili odmor od svakodnevno koriste i ti omogućava da jezgro kroz li jabuka brzo i lako.Ovo je ručni, kuhinji gadget ne samo da je pogodan za jabuke, ali također kruške, paradajz i druge voće s jezgrom.Možeš da koristiš to da sredim kolače ili kolačiće, i popune ih s džemom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.