• Novo
6 Funkcije Luksuz Ručnim Tuš - Prilagodljiva Visokim Pritiskom Kiša Sprej Sa Skinuti Ruku Kiša Tuš Za Kupatilo, 2.5 GPM - Ulje-Trljao Bronzanog

6 Funkcije Luksuz Ručnim Tuš - Prilagodljiva Visokim Pritiskom Kiša Sprej Sa Skinuti Ruku Kiša Tuš Za Kupatilo,

Stupnjevi:
KM 23.21

Iznos
Tova je dostupna

TUŠ SAMO - NE sa tušem držač ili crijevo. ????Za RAZLIKU od DRUGIH TUŠ GLAVE su napravljene od jeftine, tanki plastike da curi nakon nekoliko tuševe, Akva Elegante Tuš je DEBELIM SLOJEM od SNAŽAN ABS THERMOPLASTIC SMOLE to je BPA BESPLATNO.Visokog pritiska tuš OPIRE KOROZIJU, WITHSTANDS FIZIČKI UTICAJ, i NE RUST - dok je još bio LAGAN i LAKO NOSITI.Šta ovo znači da ti je DUGO TRAJE tuš bez posla sa unutrašnjim curi. ????NE trpim TUŠ GLAVE TU blokadu ili sprej u čudnim pravcima.Stvarali smo naše tuš sa SEBE ČIŠĆENJE BRADAVICE napravljen od MINERAL-OTPORAN SILIKON.U bradavice su uobličena da avion protoka vode, što SPRIJEČAVA KALCIJUM IZGRADITI-u i na bradavice.VIŠE NE TREBA DA BRINEŠ o teško voda blokira tvoj sprej bradavice. ????NEMA VIŠE POSLA SA tušem glave to jedva curi iz vode ili iglu kožu sa tankim potoka peel ili kožu sa povišen pritisak.PO TVOJ OMILJENI od 6 RAZLIČITIH POSTAVKE : tradicionalni firma sprej, je drhti eksplozije da masiram tvoje kože, nizak pritisak potop da brzo isperi kosu, voda-spašavam protok dok sam se brijao i 2 pomešao nacina da se koncentrišeš TVOJA SAVRŠENA KOMBINACIJA. ????NAŠA MISIJA JE DA SI uživaj u bolju tuš odmah.To je razlog zašto smo napravili našu tuš SUPER LAKO INSTALIRATI.Samo okreni ga na!Ne plumbersi potrebno.Imamo jasno, KORAK-PO-KORAK UPUTE sa slike da te voditi kroz 1 minut instalaciju.Mi također uključuje SLOBODAN se KOTRLJAJU VISOKO KVALITETNE TEFLONA SNIMAK, spašavanje ti vrijeme i nelagodnost tokom namješteno. ????VJERUJEMO da JE TUŠ bi TREBAO bit postavljen jednom i onda uživao u mnogo godina.Šta to stvarno znači da ti je MIR to tušem glavu nece slomiti kada treba ti ništa više od dug i lep, RELAKSIRAJUCI TUŠ.Mi smo pravi ljudi koji koriste naše proizvode svaki dan.Očekujemo NAJBOLJE ZA PORODICU i želimo ISTU ZA TVOJE.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.