• Novo
Grout 360 Livadi Zelene trebao dobiti pijeska Pločice Grout za Plocice Instalaciju Posao. Koristi na Pod, Zidovi, Nazad Pljusak, Tuševe, i Mozaika. (5)

Grout 360 Livadi Zelene trebao dobiti pijeska Pločice Grout za Plocice Instalaciju Posao. Koristi na Pod, Zidovi,

Stupnjevi:
KM 71.03

Iznos
Tova je dostupna

MEADOW ZELENE TREBAO DOBITI PIJESKA PLOČICE GROUT.PODZEMNOJ PLOČICE, MOZAICI, PODOVI, BAZENI, NATRAG-PLJUSAK, NAGLASAK PLOČICE, DIZAJNER PLOČICE.SADRŽI POLIMERIMA DA TI POMOGNEM SA VODOM POKRETA OTPORA.SADRŽI ADMIXTURES ZA SMANJENJE OSIGURANJE I PUKOTINE.KOMERCIJALNE KVALITET GROUT.Grout 360 Livadi Zelene Trebao Dobiti Pijeska Pločice Grout.Živa, Hromatska boje je moguće kad koristio ovo pločice grout.Savršena za plocice posao i mozaici gdje dubinu od lik je potrebno.Materijal dobit će već je boja dodao i sve te dodati je voda.Korake za miješanje i postavljali grout.Dodaj predložio kolicinu vode za miješanje kontejner Dodati grout Uzburkati za 5 minuta Hajde sjedi za 5 minuta Uzburkati ponovo za 1 minut.Prijaviti grout sa mekanim grout plutaju i ukloniti viška grout od površine.Čekaj 15-20 minuta za grout da digni se !!Veoma Je Važno!!Lako čistiti sa viška sa čistim, vlazan sunđer, sunđer ne bi trebala biti kaplje voda.Vrlo je važno da ne sprati gornji sloj grout, kao boja neće biti iste u cijelom projektu.Koristiš previše voda će učiniti da se boji se pojaviti izbacila napolje.Čekaj 2-3 sata Ukloniti izmaglicu s mekim peškir, microfiber ili cheesecloth.Nemoj da hodaš na za 24 sata.Čekaj 3-4 dana i onda pečat sa nekoliko slojeva grout sealer.Varijacije boja može dogoditi u bilo Portland cementa proizvod.Blagi boja razlike su normalni.Pošto je ovo grout sadrži mješavina coloratns, možda vidjeti neke male komade od un-pomešao boja, zar ne ukloniti, to će se miješati u veoma lako od nakon iznad uputstva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.