• Novo
Valcer&F Bijele dijamant delfina Ruku Naslikao Enameled Ukrasni Visi Nakit Životinja Nakit Kutiju Jedinstvena Kući Dekor

Valcer&F Bijele dijamant delfina Ruku Naslikao Enameled Ukrasni Visi Nakit Životinja Nakit Kutiju Jedinstvena Kući

Stupnjevi:
KM 12.73

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : metal&kristal Veličine oko : 2*3 IN.Glavni tijelo je novi materijal zvao legura cinka, visokog kvaliteta kamenjem i šarene gleđi.U Nakit Kutija je ručni rad, iz emajl je Ručno Oslikan i šarene kamenčići su ruku izabrao.Ovaj nakit je veoma mali i detalji su dobri.Mi pružamo poklon kutiju pokazati da je to bolje.Visokog kvaliteta, i trajna odlikovan nakit je idealno za rođendanski poklon, venčanje dekoraciju, nezaboravan kolekciju i kući dekor.Veličine oko : 2*3 IN.Glavni tijelo je novi materijal zvao legura cinka, visokog kvaliteta kamenjem i šarene gleđi.Ovaj nakit je veoma mali i detalji su dobri.Nakit kutiju visi pokriti izgleda elegantan i poslao poklon kutiju.Visokog kvaliteta, i trajna odlikovan Nakit je idealno za rođendanski poklon,venčanje dekoraciju, nezaboravan kolekciju i kući dekor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.