• Novo
Synergee Udobnost Stati Prilagodljiva Zglob/Zglob Tegove (Set 2). Dostupan u 5lb, 10lb & 20lbs. Jedna Veličina Odgovara Sve.

Synergee Udobnost Stati Prilagodljiva Zglob/Zglob Tegove (Set 2). Dostupan u 5lb, 10lb & 20lbs. Jedna Veličina

Stupnjevi:
KM 44.96

Iznos
Tova je dostupna

Naš Članak Tegove može koristiti na zglobovima ili gležnjevima i doći u 3 različite težine postavlja : 5 kg, 10 kg, i 20 kg.U kombinaciji od ukupno SET je 20 kg.Oni će savršeno uklapa u bilo koji način života ili trening rutinu.5 kg jedno Zglob Težinu. ★ Najkvalitetnije ★ - Naš članak/zglob tegove su dizajnirani sa tobom na umu!Naš Članak/Zglob Tegove su napravljeni od visokog kvaliteta najlon.Da li su dodajući otpor svaki dan hoda ili se integrirati u tvoju snagu, jezgra ili korak treninge, ovo najlona tegove će se osjećati ugodno na kožu i ostati sa našim Lepljivi trake.5 kg skinuti utege i svaki Zglob Težinu može biti pun do 5 Skinuti Tegove, odnosno 2.Naš 5 kg set se dobija (10) x 0.Da li su dodajući otpor svaki dan hoda ili se integrirati u tvoju snagu, jezgra ili korak treninge, ovo najlona tegove će se osjećati ugodno na kožu i ostati sa našim Lepljivi trake. ★ Jednostavno KORISTITI i 10 x 2lb Skinuti Tegove da pređeš na rukavima za lako težinu prilagođavanja.Za razliku od nasih konkurenata, naš tegove ugodno na svojoj koži.Oni će savršeno uklapa u bilo koji način života ili trening rutinu.Synergee Zglob Tegove su udobno i svestran.Naša 10 kg set se dobija (10) x 1 kg skinuti utege i svaki Zglob Težinu može biti pun do 5 Skinuti Tegove, odnosno 5 kg jedno Zglob Težinu.★ PRAKTICNA ★ - Synergee profesionalni zglob tegove su savršene za TEBE!Intenzivira jednostavno kretanje i ton noge i guzove koristi ove tegove.Naš 5 kg set se dobija (10) x 0.Naša 10 kg set se dobija (10) x 1 kg skinuti utege i svaki Zglob Težinu može biti pun do 5 Skinuti Tegove, odnosno 5 kg jedno Zglob Težinu. 100% Zadovoljstva Kupaca je naš Broj 1 Pogodak!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.