• Novo
Weststone - 30pcs 4 x 1/16(2mm) imitaciju Šipke, Okrugle, Transparentni Jasno, Standard Tolerancije sa veličine 4, 6, 8, 10 i 12

Weststone - 30pcs 4 x 1/16(2mm) imitaciju Šipke, Okrugle, Transparentni Jasno, Standard Tolerancije sa veličine

Stupnjevi:
KM 5.24

Iznos
Tova je dostupna

Weststone Potpuno Jasno Imitaciju Čvrst Šipke 4"(100mm) x 2mm.Koristio za svež, prema, cijevi, žica, ili cevi.Idealna za ogrebotina model zgradu aplikacije.Provjeriti nasu prodavnicu za više boja, CRNO PLAVI, ROZE, ZELENE i više veličina, 8", 10" 11".Šipke su čvrste i ne holou, malo fleks sa sjajne završava.Ako treba li prilagoditi Imitaciju Šipke, Posteljina, molimo vas da kontaktirate sa nama.Weststone 30pcs Imitaciju Jasno Čvrst Šipke 4"(100mm) x 1/16" (2mm) Imitaciju je lagan, teško plastike koje nudi transparentnost sličnu onoj od stakla.Koristio za svež, prema, cijevi, žica, conduit We imaju različite boje, plavi, roze, zeleno, crni, bijeli, i vidiš slike za detalje.Molim te provjeriti nasu prodavnicu ako treba.Ako treba li prilagoditi Imitaciju Šipke, Posteljina, molimo vas da kontaktirate sa nama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.