• Novo
Baštensko Crevo Napotaju,Koji Se Uvlace Baštensko Crevo Rolni,Zid Montirane Baštensko Crevo Napotaju,7 Funkcije Sprica Crijeva Crijevo Napotaju/Zelene

Baštensko Crevo Napotaju,Koji Se Uvlace Baštensko Crevo Rolni,Zid Montirane Baštensko Crevo Napotaju,7 Funkcije

Stupnjevi:
KM 52.49

Iznos
Tova je dostupna

Prenosiv Mini Veličine : Ovo 12 u baštensko crevo reel je jako svjetlo i lako srediti.Kada si psihijatar crijevo,molim te, prazna vodu u crijevo unaprijed.Crijevo će smanjiti više lako.Multi-Funkcije Prebacivanje Crijeva : mini baštensko crevo reel je opremljen na 7 različitih oblika prskanje vodom.Sprej mode može promijeniti pretvarajuci crijeva.Multi Crijevo Reel : Ovo 12 mini crijevo reel može se koristiti za vrt navodnjavanje i svakodnevnom životu.Crijevo reel ima dovoljno dugo crijevo da upoznam tvoje potrebe za pranje kola i sprat veš. 2 Slavinu ukršteni konektori : crijevo reel ima dva broja od slavinu konektori.jedinica.Veličine su 3/4 i 5/8 u.Ovo crijevo reel ti omogućava da prilagoditi potrebna slavina veza veličine prema tvojim potrebama.Zid Mount baštensko Crevo Reel : Ovo crijevo reel može biti instalirana na zid sa protezom.Možeš popraviti bazu u vaše uobičajeno mjesto.Ovo crijevo reel može biti uzeo i postavio prema tvojim potrebama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.