• Novo
Swiffer Čišćenje Kemijsko Čišćenje Stanu, Multi Površinu Lekovi za Propalice Pod Krpu, sa odstranjivač smrada Lavande, 32 računati

Swiffer Čišćenje Kemijsko Čišćenje Stanu, Multi Površinu Lekovi za Propalice Pod Krpu, sa odstranjivač smrada Lavande,

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Duboko textured grebeni ZAMKU + BRAVU prašina, prašina, kosa & alergena zajednički neživim alergena od macke i psa onom & prašine krpelja važno.Debele suvu odjeću skladu sa površine vašeg podove i grout linije.Sjajno za pokupiti Ljubimca Kosu.Može koristiti na sve pod tipovi - drveni, pločice ili vinil podove.Koristi sa Swiffer Čišćenje, Swiffer Čišćenje+Vac i Swiffer Čišćenje+ Zamku.Swiffer Čišćenje kemijsko čišćenje tkanine lekovi su duboko textured grebeni da PRIMI + BRAVU prašina, prašina, kosa & alergena da držiš podove čist i bez ostataka.Koristi sa Swiffer Čišćenje, Swiffer Čišćenje+Vac i Swiffer Čišćenje+ Zamku.zajednički neživim alergena od macke i psa onom & prašine krpelja važno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.