• Novo
FenchelShades.com Svetiljku 5 Top Promjeru x 12 Dno Promjeru 8 Naklon Visine sa Dimnjak Prilog SAD Napravio (Posteljini Prosto Bež)

FenchelShades.com Svetiljku 5 Top Promjeru x 12 Dno Promjeru 8 Naklon Visine sa Dimnjak Prilog SAD Napravio (Posteljini

Stupnjevi:
KM 43.49

Iznos
Tova je dostupna

Top Promjeru : 5" Dno Promjeru : 12" Naklon Visina : 8".Dimnjak Prilog sa 2 3/8" Promjeru, 2" Baci - Dizajniran je za Ulje Stilu Lampe sa čašom Dimnjak.Hardvera Boja : Bras.Svetiljku Pokriva : Posteljini Prosto Bež.Sve Proizvode Napravljene u SAD-u.Ovo lampu senci nije uvoze robu.To je napravio sa ponosom u SAD-u, i izgradnju neće početi dok ne stavite order.By zahtjev, možeš navesti promjene da dimenzije, pokriva ili hardvera boja. (Ekstra optužbe može biti potrebno.) Ovu nijansu je opremljen Dimnjak prilog.Ovo se obično koristi da uklopim uz čašu dimnjak ili uragan čašu našao na ulje stilu lampe.Dimnjak generalno odgovara po staklo i leži na široko dio staklo.Izvan lampu nijansa je tkanina pokriva.Unutra je bijeli stiren (white plastične).I na zadnjem za ovaj predmet je ukrašenoj 1/2" banda jedan okrilje svetiljku šišanje.Na terasi je iste boje kao pokrivanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.