• Novo
BIUTTIF klimu Zaklon za Van Jedinice - Veliki AC Pokriva za Otvorenom Vodootporne Anti-Zdravo Windproof Dizajn - Zima Otvorenom Punu Zaštitu Odgovara 36 x 36 x 39 cm sa Skladište Vreću

BIUTTIF klimu Zaklon za Van Jedinice - Veliki AC Pokriva za Otvorenom Vodootporne Anti-Zdravo Windproof Dizajn

Stupnjevi:
KM 18.74

Iznos
Tova je dostupna

s najbliže do veličine vaše AC.Za bolji izgled, možeš koristiti za peglanje mašinu za željeznu površinu klimu pokriti sa pravu toplinu prije nego što si ga koristiti. (Pod 350℉).Ne koriste je klimu zaklon kad klima uređaj je uključen.Da proverim i budem sigurna da ne postoje oštre predmete na jedinicu pre nego što stavljaš masku.Čist sa vlažnu krpu ili sapun, samo obriši, onda obriši.Potpuno suvi naslovnoj prije skladištenje.Visokog kvaliteta klimu pokriti da zaštitiš svoju vazdusna jedinica od jak vjetar, snijega, kiša, zemljom, i td.Osobine : .Ventilacije dizajn dozvoliti cirkulaciju vazduha, i smanjiti vodene pare accumulation The dno Lepljivi i kombinezonu mogu prilagoditi napetost da osigura ac jedinica cover Air klimu zaklon je dizajnirao sa prerezati dozvoliti žice i cijevi da uposli through Air regenerator jedinica zaklon je vodootporno, prašine-dokaz, štiti svoju zrak conditioner Equipped sa skladište torbu da smanji ton tokom skladište.Kako odabrati pravu velicinu regenerator pokriješ AC?.Molim te mjere tvoj osvježivač zraka prije kupovine.Ako niko ne odgovara s obzirom dimenzije, izaberi veći jedinica to je najbliže do veličine vaše AC.Preporuke Prije Nego Što Koristimo.Za bolji izgled, možeš koristiti za peglanje mašinu za željeznu površinu klimu pokriti sa pravu toplinu prije nego što si ga koristiti. (Pod 350℉).Toplo Napojnice.Ne koriste je klimu zaklon kad klima uređaj je uključen.Da proverim i budem sigurna da ne postoje oštre predmete na jedinicu pre nego što stavljaš masku.Čišćenje Napojnice.Čist sa vlažnu krpu ili sapun, samo obriši, onda obriši.Potpuno suvi naslovnoj prije skladištenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.