• Novo
DIY 5D Dijamant Sliku Pribor za Odrasle, Pun Dijamant Cvece Svetlosti Vez Kvarc Krst Šav Umjetnosti Brod materijala za Kući Zid Dekor 16X20Inch

DIY 5D Dijamant Sliku Pribor za Odrasle, Pun Dijamant Cvece Svetlosti Vez Kvarc Krst Šav Umjetnosti Brod materijala

Stupnjevi:
KM 40.05

Iznos
Tova je dostupna

Primijeniti odgovarajucu kolicinu dijamant ljepilo na olovku.Drži odgovarajući dijamant.✨ Platno Materijal : Platno、Rundu Dijamante、Alat、Pun Vježba .Odnosi na stolu ispod platna, da nađemo odgovarajuće magiju kocku dijamant.Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate.Kao da se fokusirate na pravi dijamanti, srce postupno mir.Ako dijamant sliku primite je nestao dijamant, kontaktirajte nas, mi ćemo ti dovesti dijamant za slobodu da ti dozvolim da se završi lijepa slika. Proizvod nije uključena u okvir. Dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. NE otkrijem previše nedovršena oblasti platno u slučaju viskoznosti smanjenje.Boja štampanje, ekološke platno, visoke rezolucije obrazac, dobro teksturu i estetika osjećaj. grad Jednostavno objesio je na zid, to će biti tvoja soba i tvoj svijet više lijepa. Da bi izbjegli creasing, NE složim platnu. grad Dijamant sliku opremu također mogu biti predstavljen kao poklon porodica ili prijatelji, izražavajući tvoja želja za voljene ili prijatelji s dijamantima. Grad dijamant sliku opremu je novi popularnog proizvoda,proizvodnja proces je jednostavan da možeš provesti manje vremena da završi,lako je shvatiti klasik umjetnine.Iskoristiti knjigu ili ruku na štampu dijamante da osiguraju to je više stout.Ostatak dijamante može se staviti u pakiranju torbu.To je samo jedan valjani platnu. ✨ DIY sliku sa smole zlatnika je prelijepa, sija na svjetlu, trenutno najpopularniji DIY ukrase.Molim te, frejm po naočare ili drvene i objesiti u tvojoj kući kao ukras trileri. ✨ Dijamante šampanjca, jake treća dimenzija, Pravi boja meč, dimond sliku živu sliku. ✨ Srednjoj jasno štampanje ulje platno je vodootporno i ima ni teksture, uzorak sebe ima lepljive pozadini i plastične overtop da zadržiš sliku lepljiva i onda dragulji će izdržati, pa te je lako kompletnu sliku.Specifikacija : Materijal : Umjetna Dijamant Zlatnika + Canvas Coverage : Pun Drill Size : 12x16inch, 16x20inch, 20x24inch Package Uključuje : Područje Visokog definiciji sliku platno kad su Šareni rundu dijamante u Trenutku dijamant olovku tu je Dijamant poslužavnik u Pincetu Tu je Clay Godine Samo-brtvljenje bags DIY Korake : 1.Drži dijamant na odgovarajući platnu. ✨ Napomena : Ako dijamant sliku primite je nestao dijamant, kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo ti dovesti dijamant za slobodu da ti dozvolim da se završi lijepa slika.Iskustva osjećaj da si slikar.

Više informacija

Material:
Artificial Diamond Sequins + Canvas
Coverage:
Full Drill
Size:
12x16inch, 16x20inch, 20x24inch
Package Includes:
✔ High definition painting canvas :
✔ Colorful round diamonds :
✔ Point diamond pen :
✔ Diamond tray :
✔ Tweezers :
✔ Clay :
✔ Self-sealing bags :
DIY Steps:
1.Open the box and check the diamond draw special tools. :
2.Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond. :
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen. :
4.Stick the corresponding diamond. :
5.Stick the diamond onto the corresponding canvas. :
6.The rest of the diamonds can be put inside the packaging bag. :
7.Use book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout. :
Notes:
1. Do NOT expose too much unfinished area of canvas in case of viscosity reduction. :
2. To avoid creasing, do NOT fold the canvas. :
3. The diamond inedible, do not let children play in order to avoid accidents such as swallowing. :
4. The product not included the frame. It is just a rolled canvas. Please frame it by glasses or wooden and hang in your home as for decoration adornments. :
5.If the diamond picture you receive is missing the diamond, Please contact us, we will deliver you the diamond for free to allow you to complete beautiful paintings. :

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.