• Novo
LupinePet 1 Cm Ružičnjaku Obloženi Podnijeti Pas Uzici

LupinePet 1 Cm Ružičnjaku Obloženi Podnijeti Pas Uzici

Stupnjevi:
KM 14.95

Iznos
Tova je dostupna

Ponosno Izgradio u New Hampshire i Garantovano (Čak i ako je Sažvakao). 1 cm široka za 73-cm duga, kraja na kraj, uključujući hardvera.Udobno obloženi podnijeti.Snažna .. i trajna okrenite puknuti.Iste ogrlice i odeću i dostupni.Lupine proizvodi su ponosno izgradio u Conway, New Hampshire i Garantovano (Čak i ako je Sažvakao).Oni nisu žvakati-dokaz (ne tkanine je!) ali, ako su se sažvakao, Lupine Pet će da ih zameni.Pretragu na 'Lupine Garantujem da vidim kako EZ je!1 cm širom uzice su pogodne za srednji i veće pse.Dostupni su u tri dužine : 6-foot; 4 m; 2 metra.Kraći uzice zadržati i psa bliže.Smatraj udaljenost od ruku na pas je ogrlicu, kad izboru za dužinu.Povodac se uvijek mogu biti blizu za drži ga bliže psa.Lupine Originale su napravljeni od tkanje najlona u nizom šarene dizajn.Uzorak je upletena u užetom, radije nego da odštampao ili da obratimo pažnju na to.Napravio sa jakim bar-tak šivanje, zavarena čelika hardvera, i završava se pretvorio pod i samo da zaštitim krzno i koža.Iste ogrlice i sadrži su dostupni.Mašina ili peri ručno, tople vode i blaga sapun (ne izbeljivač ili izbjeljivačem alternativa).Osušim potpuno prije use Lupine proizvoda nisu namijenjene za kravatu-out.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sassy Pas Nosi Psa Uzici

KM 7.84

Mali Crvenu Maramu Pas Uzici : 3 / 4" široka, 4ft dužinu Napravio u SADu.Iste ogrlicu i oklop su dostupni.Jedinstven boje i uzorke da biraš.Američki Proizvodima.Brod u roku od 48 sati o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.