• Novo
Stren-Fleks TTS2-902-20 Tip 2 Najlona Trougao Trougao Web Povez sa Čelika Kraju Odgovara, 2 Slojni, 6400 kg Vertikalno Teret Kapacitet, 20' Dužinu x 2 Širina, Žuta

Stren-Fleks TTS2-902-20 Tip 2 Najlona Trougao Trougao Web Povez sa Čelika Kraju Odgovara, 2 Slojni, 6400 kg Vertikalno

Stupnjevi:
KM 197.48

Iznos
Tova je dostupna

Čelika kraju odgovara.Napravljen od najlon.Povezuje lako da većina podigne hooks. 6400 funti vertikalno teret kapaciteta.Mjere 20-metara dužine od 2-cm širina.Stren Fleks Tip 2 najlona trougao trougao povez sa čelika kraju odgovara.Tip 2 priveznica isti su kao i Tip 1 osim svakom kraju ima identične trougao.Ovaj kavez je koristila samo na vertikalnoj i korpu konfiguracije.Najlona je najviše korišćena general svrhu sintetički web praćku.Najlona je pogođen mast i ulje, i materijal ima odličan hemijske otpor aldehydes, ethers, i jaka alkalies.Međutim, najlona priveznica nisu prikladni za korištenje s kiseline i izbeljivanje agent ili u temperatura u viška 194 ° F (90 ° C).Na potezu najlonske povez na ocijenjena kapaciteta je oko 8 do 10 posto.Gorila-Čuvar rukave preporučila za rukovanje oštre ivice, isplativije povez zaštitu.Čudovište ivice najlona priveznica sadrži energije upija vlakna da poveća smanjiti otpor i internet zaštite.Čudovište ivice priveznica pružamo povećan ogrebotina otpor je potrebno za mnoge industrijske aplikacije.Čudovište ivice je pokazala svoju izdržljivost, i smatra se da je najbolji proizvod. 12800 funti korpu problema kapacitet, 5000 funti ogrlicu problema kapacitet, 6400 funti vertikalno problema kapaciteta.Mjere 20-metara dužine od 2-cm širina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.